El plat del cap de setmana


MAGDALENES DE XOCOLATA





                                                                                                              Ingredients
 

· 100 grams de farina
· 3 ous
· 1 cullereta de ratlladura de pell de llimona
· 1 cullerada de mantega
· 1 cullerada de caramels de colors
· 100 grams de sucre glas
· 1 cullerada de llevat amb pols
· 50 grams de xocolata per fondre
· 1 cullerada de nata líquida.





                                                                                                       Passos a seguir

1)               Batre les gemmes amb els 100 g de sucre glas fins que la barreja blanquegi. Incorporar la farina, el llevat i la ratlladura de llimona. Muntar les clares a punt de neu ben ferma. Barrejar-les amb la preparació anterior. Omplir la meitat de la seva capacitat les motlles de les magdalenes.


















2)    Portar-les al microones per tandes, de 4 en 4. Connectar la màxima potència i cuinar durant 1 1/2 minuts per cada tanda. Extreure i deixar refredar.









3)               Mentre es cuinen les magdalenes, trossejar la xocolata i col·locar-ho en un bol. Portar al microones i cuinar durant 30 segons. Incorporar la cullerada de sucre glas, la nata i la mantega. Cuinar durant 1 minut, removent 2 vegades. Banyar la part superior de les magdalenes amb la crema de xocolata i decorar-les amb els caramels de colors.